W dzisiejszym gorączkowym życiu, to moda, aby dowiedzieć się, jak zrobić wino z dodatkiem marihuany. Twój ulubiony szczep marihuany jest używany do relaksu w czasie wolnym, a wino pije się na imprezach, więc dlaczego nie połączyć tych dwóch rzeczy, aby uzyskać najwyższą przyjemność? To sposób na upieczenie dwóch pieczeni na jednym ogniu! Celem tego artykułu jest umożliwienie Ci zrobienia niedrogiej mieszanki wina i marihuany w zaciszu własnego domu.
Cannavine staje się coraz bardziej popularna, a teraz zmienia się w trend. Wino zawsze było pite z innymi rodzajami substancji jadalnych, a trawka nie była niczym wyjątkowym. Grzane wino które jest łączone, infuzowane i aromatyzowane ziołami takimi jak marihuana, jest dostępne od dawna. Może to być korzystny napój i można go znaleźć w sklepach z marihuaną oraz w Internecie.
Faktem jest, że alkohol w winie odgrywa rolę ekstraktora dla związków chemicznych zawartych w konopiach, takich jak THC i CBD. Podwaja to również efekt THC. Istnieje wiele sposobów DIY, aby zrobić wino z konopi.
To wino z dodatkiem marihuany sprawi, że poczujesz cudowny szum i haj. via Pilcrow
Po pierwsze, musisz dekarboksylować marihuany, aby aktywować THCA w THC. THCA istnieje w uprawianym ziele leczniczym i jego kwaśnym stanie. Ogrzewanie zmienia jego formułę i restrukturyzuje jego cząsteczkę do THC, co prowadzi do efekt psychotropowy. Aby to zrobić, musisz:
Piec 25 gramów pąków, które uczyniłeś je na małe kawałki rękami i pokryte folią w piekarniku do godziny w temperaturze 110 stopni Celsjusza. Kolor zioła musi teraz zmienić się na jasnozielony i stać się bardziej kruche.
W tej metodzie nie ma potrzeby oddzielnego odwęglania marihuany, jednak zarówno wino, jak i trawka będą podgrzewane jednocześnie. Istnieją pewne opcjonalne dodatki lub przyprawy, których możesz użyć, aby lepiej dopasować się do swojego smaku i podniebienia i nadać swojemu aromatyzowanemu winu z konopi indyjskich efekt otoczenia i głęboki smak. Należą do nich sok z owoców cytrusowych, kardamon i gałka muszkatołowa po ¼ łyżki stołowej, mielony cynamon ½ łyżki stołowej, 4 goździki i itd. Oto procedura.
Ten proces nie wymaga winogron. Poniżej przedstawiamy proces, który należy wykonać, aby uzyskać wzmocnione wino:
To jest tak dobre, jak zrobione. Jednakże. Jeśli poczekasz na kolejne 6 miesięcy, uzyskasz lepsze wino z konopi. Marihuana w tym procesie nie jest całkowicie aktywowana. Dlatego jest mniej mocna niż inne rodzaje.
Połączenie wina i marihuany sprawia, że czujesz się bardziej pobudzony, ponieważ THC staje się bardziej efektywne. Nadaje się głównie dla tych, którzy są zwolennikami edibles. W zależności od koloru wina, różne uczucia odurzenia może wystąpić. Jeśli jest to czerwone wino, wtedy poczujesz się bardziej oszołomiony, ponieważ jego alkohol jest większy niż w przypadku białego wina.
Jeśli chodzi o zastosowanie medyczne, THC w winie ma działanie uspokajające na skurcze mięśni, zmniejsza mdłości i zwiększa apetyt. Jednak ze względu na alkohol, należy najpierw skonsultować się z lekarzem. Osoby z problemami sercowymi, zaburzenia psychotycznei kobiety w ciąży powinny unikać wina z konopiami indyjskimi.
Synergia pomiędzy marihuaną a wytrawnym winem tworzy niezwykły napój dla dorosłych. Wino z konopiami indyjskimi jest polecane dla osób, które nie są zwolennikami palenia. Strona mózgowe efekt mózgowy spożywania wina z dodatkiem konopi jest dwukrotnie większy niż w przypadku samodzielnego stosowania, ponieważ napar ten jest bardzo mocny i silny. Optymalna dawka zależy od reakcji Twojego organizmu. Tak więc, używaj z rozwagą!
0 0 głosowanie Artykuł Ocena